Profil

Kjæhr og Trillingsgaard a/s blev grundlagt helt tilbage i 1906, og bygger stadig på sunde og varige værdier.

Siden starten i 1906 har virksomheden udviklet sig fra at udføre betonopgaver og havnebyggerier til i dag også at have kernekompetencer inden for ledelse af total- og hovedentrepriser.

Kjæhr og Trillingsgaard har igennem mange år erhvervet sig viden og erfaring til en bred vifte af byggerier som i dag mest henvender sig til erhvervsbyggerier samt bolig-etagebyggeri som opføres i alle tænkelige størrelser.

Kjæhr og Trillingsgaard trækker på en bred vifte af underentreprenører og andre samarbejdspartnere, så holdet kan sammensættes optimalt til hver eneste opgave. Desuden samarbejder vi med en række af landets bedste arkitektfirmaer.

Kjæhr og Trillingsgaard er ejet 50% af CC Trillingsgaard entreprise A/S samt 50% af KAAN Holding ApS.

Kaj Aage Nielsen (KAAN Holding ApS) der igennem mange år er kendt fra byggebranchen trådte ind i selskabet Kjæhr & Trillingsgaard A/S som medejer d. 15. august 2018.

Virksomheden ledes i dag af Christian Trillingsgaard samt Kaj Aage Nielsen.

De øvrige selskaber i koncernen er ejet af familien Trillingsgaard. Aktiviteterne her omhandler også udlejning af lejligheder, erhvervsejendomme og butikker, køb og salg af erhvervsjord, opførelse af investeringsejendomme samt finansiel virksomhed.

Vi vil og har altid arbejdet efter, at en aftale er en aftale i de opgaveløsninger vi har sagt ja til. Åbenhed og tillid til hinanden er mere værdifuld end selv de mest detaljerede kontrakter. Med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang kan alle byggeprojekter komme i mål - til tiden og indenfor den økonomiske ramme.

 

 

Kontakt os

KJÆHR & TRILLINGSGAARD A/S

7552 5033

ktas@k-tas.dk

Top