Om os

Kjæhr og Trillingsgaard A/S opfører primært erhvervsbyggeri i totalentreprise i Danmark. Fra første streg til færdigt projekt.

Med faglig stolthed og høj kvalitet som omdrejningspunkt har vi sat vores præg på dansk byggeri siden 1906. Vi stræber efter at give værdi til vores bygherre – så de får det byggeri, som giver succes for dem samt en pris uden overraskelser. Vi hjælper med idéskabelse, sørger for tilladelser, opførelse, og evt. salg til investorer samt udlejning.

Vi har en bred vifte af underentreprenører samt andre kompetente samarbejdspartnere, herunder nogle af landets bedste arkitektfirmaer så holdet sammensættes optimalt til hver eneste opgave.

Historie

Siden starten i 1906 har virksomheden udviklet sig fra store betonopgaver og havnebyggerier til i dag, hvor Kjæhr & Trillingsgaard A/S udelukkende opfører projekter til dansk erhverv og industri i hoved- og totalentrepriser.

I 1940 blev Gerhardt Kjæhr efter eget ønske købt ud, mens Laurids Trillingsgaard videreførte firmaet sammen med sin søn Axel Regnar Trillingsgaard.

Med den nye generation fulgte mange nye ideer, og snart var firmaet et af Danmarks førende inden for anlægs- og vandbygningsopgaver samt uddybning af havne.

I løbet af 1940’erne etablerede far og søn også maskinværksted i Grenå. Det flyttede derefter til Kolding og blev til Sonebjerg Maskinfabrik.

I 1951 udvidede firmaet yderligere med Jydsk Beton Elementfabrik. Den satte gang i det industrialiserede erhvervsbyggeri. I dag hedder Jysk Beton Elementfabrik – Spæncom – og Sonebjerg Maskinfabrik er solgt fra. Siden 1951 har det primære fokus været erhvervsbyggeri, og med årene har virksomheden også specialiseret sig i bæredygtigt byggeri.

Kjæhr & Trillingsgaard flyttede i 2021 til nyt domicil i Kolding på Nordager 17. Virksomheden beskæftiger 16 funktionærer på hovedadressen samt 150 medarbejdere hos samarbejdspartnere og underleverandører.

I 2023 gennemførtes et generationsskifte og Frank Evald, Lars Vendelbo Møllgaard og Morten Høilund overtog forretningen.

Menu