Ny direktør for Kjæhr &Trillingsgaard A/S

Den 46-årige Morten Høilund har fra årsskiftet sat sig i direktørstolen hos den velkonsoliderede koldingensiske totalentreprenør. Han kommer fra en stilling som CEO i DSV Prime Cargo.

Et nyt år, en ny direktør og en ny retning. Totalentreprenøren Kjæhr & Trillingsgaard A/S har startet en ny æra. Og fra årsskiftet er der sket en omorganisering, hvor de to hovedaktionærer lader en ny direktør tage rorpinden. Det er en længere konstituering, der dermed er på plads og vil sikre, at Kjæhr &Trillingsgaard A/S fortsat kan levere erhvervsbyggeri af høj kvalitet.

Virksomheden, der har eksisteret siden 1906, bygger på ordentlighed, og det er præcis det, der har gjort, at Morten Høilund har takket ja til jobbet.

”I Prime Cargo var vi ”den pæne dreng” i klassen, og de værdier kan jeg videreføre i mit nye job. For mig er integriteten vigtig. Hvis jeg skal stå i spidsen for noget, skal jeg kunne identificere mig med virksomheden, og i Kjæhr & Trillingsgaard A/S bygger de på gode værdier. Her tager man ikke bare opgaver ind, fordi man kan tjene pengene. Her tager de ordre ind, som de har tid og mandskab til. Det betyder, at de altid leverer til tiden, og at budgetterne holdes. De værdier ser jeg frem til at videreføre, fortæller Morten Høilund.

Han er ikke selv fra byggebranchen, men er uddannet speditør, og har siden 1998 haft med projektledelse og logistik at gøre. Og det ser han som en helt klar fordel.

”Vi har et godt set up til byggeri, min opgave er at skaffe de rette kunder samt udvikle strategi og organisation. Og så har jeg jo stadig de to garvede i baghånden, som brænder for deres virksomhed”, siger Morten Høilund.

De to garvede er Christian Trillingsgaard, som er fjerde generation i virksomheden, samt den erfarne medejer og bestyrelsesformand, Kaj Aage Nielsen, som i 2018 købte sig ind i virksomheden. De to forlader nu direktørposten, og træder lidt i baggrunden, men vil stadig bruge deres kompetencer i virksomheden. Desuden er en af medarbejderne, indkøbs- og kalkulationschef, Lars Møllgaard, kommet ind i ejerkredsen. De seneste år er organisationen blevet trimmet og gjort konkurrenceklar, så Morten Høilund fra første dag har en motiveret og toptunet organisation i ryggen.

”Vi kan allerede nu se frem til spændende byggeprojekter i ordrebogen, så vi glæder os til samarbejdet med Morten. Vi har et godt hold af folk med forstand på byggeri, så valget af Morten er helt bevidst. Vi skal fornyes lidt og se virksomheden med andre øjne. Det tegner godt for virksomhedens udvikling fremover”, lyder det fra medejerne, Christian Trillingsgaard og Kaj Aage Nielsen.

Kjæhr & Trillingsgaard A/S har 14 funktionærer samt ca. 150 medarbejdere hos underleverandører og samarbejdspartnere og flyttede sidste år til nyt domicil på Nordager 17 i Kolding.

Formand gik bevidst efter ny topchef uden for byggeriet: Nu skal branchens ry forbedres

En ny mand med friske øjne og mod på nye udfordringer har sat sig i spidsen for den koldingensiske totalentreprenør Kjæhr & Trillingsgaard A/S.

Læs hele artiklen

Direktør skifter til ny branche: Det skal være en fordel, at jeg kommer udefra

Den nye direktør hos totalentreprenør Kjæhr & Trillingsgaard er ikke belastet af en masse viden om branchen? I sidste ende skal det komme bygherren til gavn. Morten Høilund har netop sat sig i direktørstolen, hvor han er klar til at lytte og spørge.

Læs hele artiklen

Ny direktør er ikke belastet af viden

Kan det være en fordel, at chefen ikke kender alle detaljer, og at han aldrig har haft sin gang i branchen? Svaret blev et ja hos totalentreprenør Kjæhr & Trillingsgaard, da de skulle ansatte en ny direktør, der overtager stolen efter, at den tidligere direktør og medejer træder et skridt tilbage.

Læs hele artiklen

Menu