Historie

Kjæhr & Trillingsgaard's historie

Hos Kjæhr & Trillingsgaard er vi stolte af virksomhedens historie, der går mere end 100 år tilbage.
Helt præcis til 1906, hvor virksomheden første gang så dagens lys, da den blev grundlagt af dykker Lauritz Trillingsgaard og hustruens onkel, møllebygger Gerhardt Kjæhr. Det gav i de første mange år byggeprojekter både over og under vandoverfladen.

Danmarks førende

I 1940 blev Gerhardt Kjæhr efter eget ønske købt ud, mens Laurids Trillingsgaard videreførte firmaet sammen med sin søn Axel Regnar Trillingsgaard. Med den nye generation fulgte mange nye ideer, og snart var firmaet et af Danmarks førende inden for anlægs- og vandbygningsopgaver samt uddybning af havne.

Virksomhed med vokseværk

I 1940'erne etablerede far og søn maskinværksted i Grenå, der ved flytning til Kolding blev til Sonebjerg Maskinfabrik. Og i 1951 udvidede firmaet yderligere med Jydsk Beton Elementfabrik. Med dén kom der gang i det industrialiserede erhvervsbyggeri. I dag er Jysk Beton Elementfabrik – nu Spæncom – og Sonebjerg Maskinfabrik dog solgt fra.

Fra første til fjerde generation

Kjæhr & Trillingsgaard er en familievirksomhed i flere generationer. I 1960'erne kom Aksel Regnar Trillingsgaards sønner ind i firmaet – først Sven og så Jens. Siden overtog Svens Søn, Christian Trillingsgaard, direktørstolen.
I september 2015 blev ingeniør Mogens Espensen udnævnt til adm. direktør, da Christian Trillingsgaard besluttede sig for at fokusere på sit arbejde som udviklingsdirektør for koncernen. Christian er stadig tilknyttet K&T i forhold til salg og markedsføring foruden sine opgaver indenfor bl.a. ejendomme i andre af koncernens selskaber.

Nu – og i fremtiden

Med Mogens Espensen som direktør bliver kontinuitet og tradition forenet med nytænkning i den mere end 100 år gamle virksomhed. Kjæhr & Trillingsgaard udfører i dag opgaver for både offentlige og private bygherrer.

Virksomheden har hovedsæde i Kolding og beskæftiger knap 40 medarbejdere – både håndværkere, ingeniører og administrativt personale – foruden et bredt udsnit af professionelle samarbejdspartnere.

Kontakt os

KJÆHR & TRILLINGSGAARD A/S

7552 5033

ktas@k-tas.dk

Top