Råhusentrepriser

Som råhusentreprenør med dybdegående betonkompetencer og en stabil egenproduktion er Kjæhr og Trillingsgaard er værdifuld medspiller i byggeprocessen. Vi varetager, med største naturlighed, koordineringen med de øvrige entreprenører i byggeriet, hvilket gør os til det oplagte valg ved udførelse af råhusentrepriser.

 

Vores erfaring spænder vidt

Vi har stor erfaring med ledelse, styring og udførelse af råhusentrepriser. Både når det gælder nybyggeri, ombygningsarbejder og tilbygningsopgaver:

 I en råhusentreprise med Kjæhr og Trillingsgaard får du

• Forslag til projektoptimering i samarbejde med bygherre og bygherres rådgivere
• Kvalificeret styring af anlægsarbejdet
• Udførelse af alle former for in situ betonarbejder
• Koordinering af elementleverancen
• Montage af betonelementer
• Boring og skæring i beton, eksempelvis ved tilbygninger.
• Professionel styring fra helt små til meget store projekter

Med os som råhusentreprenør er grundlaget for dit byggeri i sikre hænder.

 

Godt samarbejde bygger på tillid

Vi vægter seriøst samarbejde og økonomisk ansvarlighed højt. Vi har de faglige og menneskelige kompetencer, der sætter os i stand til at forstå behovene hos rådgivere og andre fagfolk. Og vi tror på, at tillid, loyalitet og succesfulde projekter først og fremmest bygges på saglig og åben kommunikation.
Betonarbejde under vanskelige forhold
De mangeartede opgaver, vi har løst, har givet os en unik kompetence til at udføre betonarbejder under selv meget vanskelige forhold – ofte med den ekstra udfordring, at vores kunders igangværende produktion ikke må forstyrres.


Specialområder

Vandbygningsarbejder.
Kjæhr & Trillingsgaard har en lang historie både over og under vandet.
Vandbygningsarbejder var startgrundlaget for virksomheden i begyndelsen af det 20. århundrede. Siden kom også rådgivning i forbindelse med havnebyggerier til.
Vandbygnings opgaver er stadig blandt vores spidskompetencer. Det gælder f.eks. tank- og renseanlæg samt andre projekter, som involverer vand.

Personlig kontakt

Kaj Balling

Tilbudschef, Projektchef

2033 5833 / kb@k-tas.dk

Gå til Kontaktsiden

Top